Met het Groeicanvas focus je op zes essentiële bouwstenen die een gezonde groei in je creatieve onderneming mogelijk maken. Formuleer je uitdagingen, doelstellingen en acties op vlak van je strategie, financiële gezondheid, interne werking, talent en mensen, verkoop en marketing en leiderschap.

Hoe gebruik je het Groeicanvas?

Print het canvas op een voldoende groot blad, bij voorkeur een A2- of A1-formaat. Denk per bouwsteen na waar je er momenteel mee staat in je onderneming of project. Wat loopt er goed/minder goed? Op welke problemen/hindernissen bots je? Formuleer per bouwsteen elke uitdaging op een aparte post-it en plak ze in de vakjes. Denk per bouwsteen na waar je hiermee naartoe wil op korte en/of lange termijn en schrijf je doelen op post-its. Beschrijf als laatste welke concrete acties je gaat ondernemen

Vraag je Groeicanvas met bijbehorende handleiding aan

Vul je gegevens in en download gratis het Groeicanvas en de bijbehorende handleiding.

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Nog niet ingeschreven voor onze mailing? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van Flanders DC nieuws en activiteiten:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Bekijk ook al onze andere tools & checklists