Wanneer moeten de financiële alarmbellen afgaan? Hoe ga je om met financiële groei? Welke fiscale instrumenten moet je als creatieve ondernemer zeker kennen en welke routines helpen je om beter je cijfers op te volgen? Veel creatieve ondernemers hebben een broertje dood aan administratie en cijferwerk, toch is het enorm belangrijk om inzicht te hebben in je financiën. Benjamin Daemen is heel goed geplaatst om bovenstaande vragen te beantwoorden. Hij is de oprichter van Creative Finance, een kantoor dat creatieve bedrijven begeleidt op administratief en financieel vlak en hij verzorgde voordien het financieel beheer voor maatpakkenlabel Café Costume.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikels in dit magazine? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Luister naar de podcast via Apple PodcastsSpotify of Soundcloud.

Luister hier naar de podcast:“Elke ondernemer zou een pdf van zijn financieel plan moeten hebben, zodat je het ieder kwartaal kan vergelijken met de werkelijke resultaten. Geleidelijk aan zal je steeds beter kunnen voorspellen.” ​​

Benjamin Daemen,

Creative Finance


Beluister de podcasts van Flanders DC

Je kan de podcast 'Flanders DC' ook beluisteren via Apple PodcastsSpotifySoundcloud of jouw favoriete podcastapp. Wil je geen enkele podcast missen? Dan kan je je daar meteen gratis abonneren. 

 

  

 

 

Het volledige overzicht van onze podcasts vind je ook hier op onze website.