Het derde jaarmagazine van Flanders DC is er: Between the lines bevat enkel het beste uit ons online magazine, aangevuld met enkele nieuwe artikels. Het is een pittig magazine boordevol inspirerende portretten, oprechte ondernemersverhalen en praktische tips & tricks van experts. Bestel snel jouw exemplaar!

“Goed gemaakt. Slimme content. Prettige presentatie.”

Peter Vandermeersch,

journalist-uitgever

Ook deze editie van Between the lines is een magazine over, voor en door ondernemers in de creatieve sector. Het toont waar de creatieve sector in Vlaanderen voor staat. Het is een jaarmagazine boordevol inspiratie, waarnaar je telkens weer kan naar teruggrijpen, omdat het mee zorgt voor waar we in geloven: Return on Creativity. Het magazine werd ontworpen door Pjotr en telt 110 pagina's.

Je kan het bestellen via onderstaande knop (€5,5 verzendkosten binnen België). 

Zo hebben we het onder meer over nieuwe businessideeën in crisistijden, het werkkader in architectuur, design als antivirus, onderhandelen met (potentiële) klanten, crowdfunding, een goeie about-pagina en hoe creatieven ook na de uren creatief en ondernemend zijn. Daarnaast is er ook een dossier rond diversiteit en inclusie én brengen we het beste advies volgens tien creatives.

In het magazine vind je artikels, interviews en fotoreportages met Charlotte de Geyter, Piet Goddaer, FOMU, Arcade Devillé, Allyens, Nel Aerts, B-ILD, Elodie Ouédraogo, Nico Leunen, Les Monseigneurs, Happiness en nog vele anderen. Met comics van onder meer Lectrr, Niet Nu Laura, Jango Jim en Floor Denil.

“Wat een goed magazine! Eindelijk nog eens een tijdschrift dat je niet gewoon doorbladert, maar dat je ook echt leest.”

Floor Denil,

comic artist

Je kan een exemplaar bestellen via onderstaande knop (€5,5 verzendkosten binnen België). 

Je kan ook een combipakket bestellen met jaarmagazine #2 en #3 samen (€8,8 verzendkosten binnen België).