Dries Van Noten heeft geen introductie nodig. Als lid van de legendarische Antwerpse Zes hielp hij mee in de jaren tachtig om de Belgische mode op de kaart te zetten. Vandaag is Dries Van Noten nog steeds één van de belangrijkste ontwerpers ter wereld. In deze eerste aflevering van de Flanders DC Talks podcast keren we terug naar 2017, een kantelpunt voor Dries: hij werd 60, had 100 modeshows achter de rug en keek terug op zijn carrière met een documentaire en een boek. Op onze Fashion Talks conferentie in Antwerpen in november 2017 ging Dries in gesprek met Vanessa Friedman, fashion director bij The New York Times. Luister mee naar het boeiende gesprek tussen Dries Van Noten en Vanessa Friedman.

Vanessa Friedman en Dries Van Noten

Vanessa Friedman en Dries Van Noten

Vanessa Friedman en Dries Van Noten

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikels in dit magazine? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Luister naar de podcast via Apple Podcasts en Spotify.

Luister hier naar de podcast:

“Voor mij is perfecte schoonheid saai. Dat is mijn uitgangspunt. Ik geef de voorkeur aan iemand die allerlei soort bijzondere dingen is.”

Dries Van Noten


Je kan de podcast 'Flanders DC Talks' ook beluisteren via Apple Podcasts en Spotify of jouw favoriete podcastapp. Wil je geen enkele podcast missen? Dan kan je je daar meteen gratis abonneren

 

 

 

Je kan onze andere podcast 'Flanders DC Interviews' vinden via onderstaande links.

 

 


Het volledige overzicht van onze podcasts vind je ook hier op onze website.