Het klinkt als een droom, een passief inkomen. Bij zo’n inkomstenbron heb je (in theorie) na de opstart geen werk meer, terwijl de verkoop blijft lopen. Vaak gaat het om digitale producten, die online verkocht worden. Maar hoe loopt dat concreet? Wij vroegen het aan fotograaf Maxine Stevens, die naast het verzorgen van fotoshoots ook digitale fotopresets verkoopt.

Maxine Stevens

Maxine Stevens

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikels in dit magazine? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Fotografe Maxine Stevens bouwde naast haar fotoshoots met jonge ouders, een (naar eigen zeggen semi)passief inkomen uit met de verkoop van digitale fotopresets. Dat zijn thematische fotofilters die je eenvoudig op je eigen beelden kan toepassen. In het eerste half jaar tijd verkocht ze al meer dan 4.000 presets. In deze podcast deelt ze haar ervaringen en vertelt ze hoe ze een funnel opzette die voor een constante verkoop blijft zorgen.  

Luister naar de podcast via Apple PodcastsSpotify of Soundcloud.

Luister hier naar de podcast:“Kies en je wordt gekozen. Als je zelf een duidelijke doelgroep kiest, zul je vanzelf voor die mensen een expertstatus opbouwen. Zo wint jouw werk aan waarde.” 

Maxine Stevens,

fotograaf


Beluister de podcasts van Flanders DC

Je kan de podcast 'Flanders DC' ook beluisteren via Apple PodcastsSpotifySoundcloud of jouw favoriete podcastapp. Wil je geen enkele podcast missen? Dan kan je je daar meteen gratis abonneren. 

  

 

 

Het volledige overzicht van onze podcasts vind je ook hier op onze website.