Design, verkoop, inkoop, facturatie, drop shipments,… een ERP-systeem is niet zomaar een softwaresysteem. Voor veel modebedrijven betekent het een opportuniteit om je bedrijf op te schalen en om de achterliggende processen te verbeteren en te koppelen. Bij goed gebruik is het de draaischijf van je modebedrijf én zal het je efficiëntie drastisch verhogen.

Tijdens dit webinar leer je wat een ERP-systeem allemaal kan en wanneer het interessant kan zijn om het te implementeren. Aan de hand van het cloud based ERP-platform Itsperfect met onder meer een B2B-webshop, een B2C-Shopifykoppeling en een retailmodule ontdek je de mogelijkheden van een ERP-systeem.

Olaf Van der Male is medeoprichter van B-Style, een internationale sales, marketing en consultancy organisatie die onder meer voor The Makers werkt. Daarnaast is hij business developer en internationaal adviseur voor het platform Itsperfect. Vanuit zijn mode- en ondernemerschapsachtergrond is hij dus de ideale spreker voor dit webinar.

Geert Anckaert is CEO van Anckaert Confectie nv, een tweede generatie familiebedrijf dat het baby- en  kinderkledingmerk GYMP ontwerp, produceert en verdeelt over ongeveer 400 speciaalzaken in Europa. Hij is van opleiding ingenieur computer­wetenschappen en van daaruit ook IT-consultant met ervaring in de implementatie van ERP-systemen, ook in andere sectoren dan fashion. Hij kan getuigen over zijn recente zoektocht naar een nieuw ERP-systeem en de implementatie ervan.

Fashion Webinar: Werken met een ERP-softwaresysteem