Steeds meer wordt het huidige economische model van groei in vraag gesteld. Circulair en verantwoord ondernemen worden steeds vaker naar voren geschoven. Maar wat houdt dit precies in en welke stappen kan jouw organisatie hiertoe nemen? Serge De Gheldere neemt je in dit webinar mee in een wereld van mogelijkheden voor jouw organisiatie.

Tijdens dit webinar word je gechallenged om zelf na te denken over jouw businessmodel. We gaan in op de economische voordelen van duurzaam of circulair ondernemen. Om na te gaan of verduurzamen zinvol is, wordt te vaak op korte termijn gekeken en worden investeringen of kosten niet juist in rekening gebracht. Anders gaan creëren, verpakken of transporteren kan je op langere termijn immers een besparing opleveren. En bezorgt je ook het competitief voordeel van een waardengedreven bedrijf te zijn.

Serge De Gheldere is een ingenieur, ondernemer en advocaat met een duidelijk doel: bouwen aan een fossielvrije toekomst. Hij doet dit als CEO van Futureproofed, als voorzitter van Klimaatzaak en als bestuurslid van Leuven2030. Hij spreekt regelmatig over dit thema en heeft er ook al heel wat over neergeschreven.

Webinar: Toekomstgericht ondernemen