Deze beknopte gids helpt mode-ontwerpers in de zoektocht naar een ‘geknipte’ productiepartner. Creamoda stelde in samenwerking met Fedustria en met ondersteuning van Flanders DC, MAD Brussels, Job’in Design, Maison du Design et Wallonie Bruxelles Design Mode (WBDM) de brochure samen.

Alle opgelijste ondernemingen zijn bereid om mee te werken aan de realisatie van de collectie(s) van mode-ondernemers en om hiervoor een extra inspanning te leveren. Van de ontwerpers wordt in ruil een goede planning, duidelijke communicatie en geduld gevraagd om de samenwerking tot een goed einde te brengen. Deze lijst bevat bovendien 'Belgian Designer Partners', dit zijn productiebedrijven die zich engageren om ook samen te werken met starters voor kleinere reeksen.


Vraag de lijst met Belgian Production Partners aan

Je hoeft enkel je gegevens hieronder in te vullen om de lijst met Belgian Production Partners gratis te downloaden.

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Nog niet ingeschreven voor onze mailing? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van Flanders DC nieuws en activiteiten:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Bekijk ook al onze andere tools & checklists