Flanders DC organiseert Labs voor design- en modeprofessionals, waarbij telkens gefocust wordt op een specifiek thema. Experts delen er hun kennis en vaak brengen ondernemers een persoonlijke getuigenis. Er is steeds ruimte voorzien voor netwerking. Er zijn Labs specifiek gericht op startende en meer mature ondernemers.

  • Start Labs zijn events voor startende ondernemers in design en mode, waarbij een introductie in de design- of modewereld wordt gegeven. Twee getuigenissen vertellen hun persoonlijke startersverhaal en nadien krijg je de kans om actief te netwerken met andere designers en tips uit te wisselen.
  • Labs zijn sessies van een halve dag voor designers en modeontwerpers waarbij dieper wordt ingegaan op een specifiek onderwerp. Er is ruimte voor Q&A en er is vaak een interactief aspect zodat deelnemers kunnen connecteren.
Start Lab

Start Lab

Lab

Lab

Master Lab

Master Lab

Feedback Lab

Feedback Lab

  • Master Labs(de eerdere 'Expertendagen') zijn dagevents voor mature ondernemers in design en mode. De dag start met een plenaire sessie. Bij inschrijving kies je de experts met wie je in een kleine groep wilt discussiëren. Je kan ook een 1-op-1 gesprek met een expert aanvragen. Er wordt een lunch en een afsluitende netwerkdrink voorzien.
  • Feedback Labs zijn momenten waarop je als designer of modeontwerper je portfolio kan tonen aan experts uit de sector. Je krijgt de kans om jouw werk en vragen voor te leggen aan experts met autoriteit in hun vakgebied.