Als non-profitorganisatie zijn onze publieke en commerciële partners essentieel voor het verwezenlijken van onze missie. Dankzij de waardevolle samenwerking met onze partners kunnen we onze kernsectoren nog beter ondersteunen in hun creativiteit en ondernemerschap.

VLAIO

VLAIO (Agentschap Innoveren & Ondernemen) is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. VLAIO stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een gunstig ondernemersklimaat.

Naar de website

Stad Antwerpen

Met een wereldberoemde modeacademie, een toonaangevend museum en de innovatieve spirit van de Antwerpse modeondernemers, ademt Antwerpen mode.

Naar de website

Maasmechelen Village / The Bicester Collection

Maasmechelen Village, onderdeel van The Bicester Collection, biedt een gevarieerde selectie van Europese merken met kortingen tot 60%, in een historische sfeer die het Belgisch erfgoed benadrukt. Als een van de elf bestemmingen binnen The Bicester Village Shopping Collection, biedt het zowel fysiek als virtueel winkelen met de nadruk op gerenommeerde merken en uitstekende service.

Naar de website