Na succesvolle edities in Brussel (2015) en Gent (2013) plannen we met Flanders DC in 2019 een nieuwe editie van Creative Ville in Antwerpen!

De creatieve sector in Vlaanderen boomt. Talenten uit sectoren als mode, design, film, muziek, podiumkunsten, gaming of reclame verrassen ons elke dag opnieuw met hun creativiteit en zetten onze regio ook internationaal op de kaart. Maar er zijn ook uitdagingen: de vertaling van een creatief concept naar zakelijk succes is niet altijd makkelijk.

Creative Ville is de conferentie in Vlaanderen voor wie inspiratie wil opdoen rond ondernemen in de creatieve sector. Prominente toptalenten, jonge helden en zakelijke bruggenbouwers delen er hun ervaringen via talks en breakout-sessies. En dat over 12 creatieve sectoren heen. Zodat ontwerpers ook kunnen leren van architecten of filmmakers van gamedevelopers.


  Creative Ville 2019

  Creative Ville vindt dit jaar plaats in de Handelsbeurs in Antwerpen op 22 november. Een early bird ticket kost 99 euro. De dag voordien vindt op dezelfde locatie Fashion Talks plaats; een early bird combiticket kost 159 euro.

   Het programma voor Creative Ville 2019 vind je op de website. Reeds aangekondigde sprekers zijn:

   • Rolf Hay, co-founder en creatieve director van het Deense designmerk HAY. Rolf zal tijdens Creative Ville spreken over hoe het kleine, Deense designbedrijf een speler van wereldformaat werd.
   • Dries Depoorter, tech kunstenaar. Dries zal vertellen over hoe hij met zijn werk de grenzen van technologie en privacy aftast.
   • Bert Hamelinck, co-founder en managing director van film- en televisiebedrijf Caviar. Bert zal spreken over de strategie van Caviar en de vele uitdagingen die ze in de loop der jaren overwonnen hebben.

   Sfeerbeelden vorige edities


   Meer info

   Wil je meer info, contacteer dan Carlo Vuijlsteke via carlo.vuijlsteke@flandersdc.be.