Het nieuwste jaarmagazine van Flanders DC is uit! De vijfde editie van Between the lines bundelt het beste uit ons online magazine van het afgelopen jaar, aangevuld met enkele nieuwe artikels én de reeks ‘20 to watch’, een overzicht van 20 opkomende design- en modetalenten. Het tijdschrift, in een vernieuwde huisstijl, kondigt ook de nieuwe richting van Flanders DC aan. Bestel nu jouw exemplaar, zodat het snel in de bus valt!

In het magazine gaat het onder meer over fashion & technology, inclusie in de designsector, het duurzaamheidslabel B corp, mentaal welzijn, internationalisering, collectible design en je eerste werknemer aannemen. Daarnaast zetten we met de reeks ‘20 to watch’ 20 opkomend design- en modetalent in de kijker. In het magazine vind je artikels en interviews met Meryll Rogge, Statik, Yanis Berrewaerts, Filou & Friends, Tom Van der Borght, Wolvis, Marijke De Cock, Ilia Sigi Eckardt en nog vele anderen.

Dit magazine bundelt verhalen van creatieve ondernemers en is een must-read voor iedereen die zijn of haar business verder wil bijschaven en nood heeft aan inspiratie en tips.

Het magazine werd ontworpen door Pjotr en telt 100 pagina's. Via onderstaande knop kan je het bestellen aan 7 euro. 


Je kan ook een combipakket bestellen met jaarmagazine #4 en #5 samen aan 10 euro.