Nood aan advies of begeleiding?

Onderneem je of heb je plannen in de creatieve sector en heb je een vraag of probleem? Zoek je een kritisch klankbord voor je creatieve project, onderneming of organisatie? Heb je nog vragen na het doornemen van onze ondernemersgids? Dan bieden de adviseurs van Flanders DC je kosteloos en in alle vertrouwen persoonlijk advies aan. Met onze expertise en ons netwerk ondersteunen we je in alle fasen van je ondernemerschap.

Vraag advies

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen. Jouw vraag kan gaan over: businessmodel en -strategie, financiering, marketing en communicatie, productie, verkoop, hr en rekrutering, intellectueel eigendom, internationaal ondernemen, je onderneming managen en laten evolueren, groeiopportuniteiten detecteren,...

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Nog niet ingeschreven voor onze mailing? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van Flanders DC nieuws en activiteiten:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Op zoek naar een boekhouder, advocaat, coach,...?

Kopiloot is een onlineplatform waar je in contact kan komen met privé-consultants met expertise in de culturele en creatieve sector. 

Snel zelf aan de slag gaan?

Onze ondernemersgids is de meest complete wegwijzer voor wie wil ondernemen in de creatieve sector. Met onze DIY-tools werk je je zakelijke aanpak verder uit.