Het International Expert Network is een ‘matchmaking platform’ van internationale mode-experts (consultants) die onze ondernemers kunnen adviseren en begeleiden in hun business development voor een specifieke buitenlandse regio.

Voor onze bedrijven kunnen ze het markt potentieel analyseren en hun begeleiden in het vinden van de juiste business partners om hun markt aandeel te vergroten. Er zijn experts met een stevige ervaring in international business development die van hieruit werken maar vooral ook lokale experts die vinger aan de pols houden met de ontwikkelingen in hun markt. 

De experts kan je terugvinden in deze lijst, maar regelmatig zal dit platform ook live gaan tijdens onze Flanders DC-events, waarbij je de kans zal hebben deze experts te ontmoeten.


Vraag ons Internationaal Expertennetwerk aan

Je hoeft enkel je gegevens hieronder in te vullen om ons Internationaal Expertennetwerk gratis te downloaden.

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Heb je je nog niet ingeschreven op onze nieuwsbrief? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten van Flanders DC:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Bekijk ook al onze andere tools & checklists