FINMIX Creatieve sector: Hulp bij je financiering

Georganiseerd door
Flanders DC

Zoek je financiering voor een onderneming of project in de creatieve sector? Om je te helpen met het leggen van de financieringspuzzel is er FINMIX Creatieve sector: een panel van financieringsexperten waar je je plan aan kan voorstellen. Zij beoordelen je business- en financieel plan en adviseren je over de meest aangewezen financieringsmix. Inschrijven kan tot 11 oktober.

FINMIX bestaat al enkele jaren als initiatief van VLAIO. Flanders DC start nu met een nieuw FINMIX-panel volledig op maat van de creatieve sector. 

Panel van experten

Een FINMIX-panel bestaat typisch uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers, BAN Vlaanderen, crowdfundingplatformen en onafhankelijke financiële experten. Doorheen het volledige traject waarborgen we de confidentialiteit van je plannen.

Lees op deze pagina hoe een FINMIX Creatieve sector-panel verloopt.

Geïnteresseerd?

Meld je dossier voor 11 oktober aan voor deze unieke kans op persoonlijke begeleiding van een divers panel experten. Na aanmelding nemen we contact op om te bekijken of het dossier geschikt is voor het FINMIX Creatieve sector-panel. 

Interesse in FINMIX maar actief in een andere sector? Bekijk dan de algemene pagina van FINMIX bij VLAIO.

Praktische info

  • Stel je kandidaat via deze link.  

  • Datum: 9 december tussen 13u en 17u (1 uur per dossier)

  • Locatie: Fosbury & Sons, Antwerpen of digitaal indien de coronamaatregelen dit vereisen  

  • Prijs: gratis maar enkel na selectie

Datum

11 oktober 2021

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis (enkel na selectie)

Andere activiteiten