Hoe complexe uitdagingen aanpakken met systemic design

Georganiseerd door
Flanders DC

Ben je een designer die geïnteresseerd is in het ontwerpen van oplossingen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de samenleving en de economie? Wil je leren hoe je systemisch kunt denken en ontwerpen om de relaties en interacties tussen de verschillende elementen van een systeem te begrijpen en te verbeteren? Dan is dit gratis webinar op donderdag 23 mei iets voor jou!

In dit webinar leer je wat systemic design is, waarom het aan belang wint, en hoe je het kunt toepassen in je eigen projecten. Systemic design is een interdiscipline die systemisch denken en ontwerppraktijken integreert. Het is een pluralistisch en open veld, met verschillende benaderingen en methoden. Het is gebaseerd op de idee dat zowel design als systemen iets kunnen bijdragen aan elkaar, en dat het verbinden van de twee kan leiden tot nieuwe perspectieven, processen, ideeën en zelfs theorieën.

Spreker

We zijn hard aan het werken op ons programma, we delen zo vlug mogelijk de namen van de sprekers.

Voor wie?

Voor designers, design- en innovatiemanagers en bedrijfsleiders die de waarde van design beter willen begrijpen, gebruiken en communiceren, en een deelname aan de Design Leadership Academy overwegen.

Praktisch

  • Donderdag 23 mei 2024, om 10:00
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

 

Datum

23 mei 2024

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten