Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de technologieën Augmented Reality (AR) met PLAYAR en metaverse met Howest. We tonen de mogelijke invloed en opportuniteiten voor de mode- en designsector aan de hand van concrete voorbeelden. We lichten ook toe wat het zakelijk potentieel kan zijn per toepassing, met een sterke focus op beleving en retail.

  • Bas Gezelle is een van de eigenaren en strategy lead van AR agency PLAYAR. Zij ontwikkelen augmented reality experiences voor merken op alle social media platformen en op het web. Van winkels die een immersive ervaring krijgen, het passen van virtual fashion tot andere producten die virtueel tot leven komen.
  • Valorisatiemanager Digitale Transformatie Kurt Callewaert en onderzoeksmanager Security & Privacy Shane Deconinck lichten de initiatieven en ambities van Howest binnen Web3 en metaverse toe.
  • Onderzoeker en business consultant Jonathan Maes neemt jullie mee doorheen het immense potentieel van de metaverse aan de hand van een real life use case. Jonathan heeft academische achtergrond in marktonderzoek en nieuwe businessmodellen en ervaring als IT-consultant.

Webinar: AR en metaverse voor mode en design