Elk bedrijf komt al eens op een kruispunt te staan. Je als ondernemer op zo’n moment laten bijstaan is eigenlijk een no-brainer. Niet alleen door medewerkers maar ook door mensen die je vanuit hun externe blik kunnen adviseren en jouw uitdagingen kunnen analyseren. Hoe pak je dat juist aan? In dit webinar kom je er alles over te weten.

Lynn Rambour heeft reeds vijftien jaar ervaring in werving en selectie. Ze is specialist in senior level executive recruitment voor KMO’s. Voor ze Board Advisor werd bij Stella P. was ze actief als Senior Consultant voor Accent Jobs en als HR & Operations Coordinator voor The House of HR, met Conny Vandendriessche aan het hoofd. 

Webinar: Werken met een adviesraad of mentor

Er zijn heel wat creatieve bedrijven, zeker bij mode en design, die met een mentor of adviesraad werken. Als je als ondernemer jezelf een spiegel voorhoudt, kan je analyseren wat zo’n mentor of adviesraad voor jou kan betekenen. Verder gaan we ook dieper in op wanneer je dit best opzet en waar je de juiste mensen vindt. Hoe selecteer je ze? En welke afspraken maak je met zo’n externe raad(gever)? Verwacht je aan een interactief webinar met voorbeelden uit de praktijk.