Waarom zou je in 2023 nog een portfolio maken als je ook al een website en druk bezochte sociale mediakanalen hebt? Hoe zorg je ervoor dat jouw portfolio uitstraalt wat je als ontwerper nastreeft? Heb je maar één portfolio nodig? En, hoe ga je dit dan precies voorstellen? Je krijg heel wat antwoorden in dit webinar.

Tom Suykerbuyk en Sophie Pay van Flanders DC geven je heel wat tips en tricks over hoe je vandaag een portfolio kan bouwen dat de juiste mensen kan overtuigen en activeren. Ze geven je nieuwe invalshoeken om je portfolio relevant te houden en in functie van een specifiek doel. Door dit webinar kijk je gegarandeerd op een nieuwe manier naar je portfolio en hoe het voor jou een krachtige tool kan zijn in al je ondernemersplannen.

Webinar: Het belang van een portfolio

Tom Suykerbuyk is al meer dan 20 jaar professioneel actief in de designsector als product- en servicedesigner, ondernemer, facilitator en jurylid en kreeg zo al honderden portfolio’s onder zijn neus. Als projectmanager en adviseur bij Flanders DC begeleid hij ondernemers in de designsector bij hun aspiraties en ambities. Het belang van een goed portfolio licht hij vanuit zijn persoonlijke ervaring in de sector toe.

Sophie Pay heeft een uitgebreid netwerk en werkervaring in de modesector. Ze werkte onder andere vijf jaar als zelfstandige ‘talent searcher’ voor internationale modebedrijven. Binnen Flanders DC werkt ze onder meer op promotie en internationalisering en zet ook mentortrajecten op voor jong talent. Ze heeft een natuurlijk talent voor matchmaking en weet wat het belang is van een goed portfolio in dit proces.