Je wil een zaak starten in de mode- of designsector en je zoekt startkapitaal? Je wil een investering doorvoeren of je bent op zoek naar financiering voor de groei van je bedrijf? De zoektocht naar financiering is echter niet altijd even makkelijk.

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden die oplossingen kunnen bieden in je zoektocht naar financiering.

De meeste banken hebben leningen voor starters of innovatieve bedrijven, maar we merken dat er toch ondernemers zijn die hier geen gebruik van kunnen maken. Afhankelijk van de levensfase van je bedrijf zullen de financieringsnoden verschillen en zijn er verschillende financieringsmogelijkheden. Een winwinlening bijvoorbeeld of kapitaalinbreng dankzij een mede-eigenaar zou de juiste oplossing kunnen zijn. Of een co-financiering om je bank te overtuigen om toch een lening te verstrekken. Misschien heb je enkel waarborgen nodig. De mogelijkheden en de voor- en nadelen worden tijdens dit webinar toegelicht.

Webinar: Alternatieve financiering

Alex De Ridder is accountmanager bij PMV. Hij heeft een jarenlange ervaring in het adviseren van bedrijven, zowel starters, groeiers als mature bedrijven in hun zoektocht naar financiering.