In de creatieve sector is het niet ongebruikelijk om te werken met investeerders. Zeker in de game-, mode- en communicatiesector komt een investering of overname geregeld voor. Maar hoe bereid je je daar als creatief bedrijf zo goed mogelijk op voor? In dit webinar kom je er alles over te weten.

Raf Vermeiren van de Cijferfabriek adviseert en begeleidt voornamelijk creatieve bedrijven. Samen met Flanders DC heeft hij al heel wat balansen, resultatenrekeningen en financiële plannen van creatieve ondernemers geanalyseerd. Daarnaast heeft hij al heel wat bedrijven begeleid in het samenwerken met een investeerder. Hij is dus de geknipte spreker voor dit webinar.

Webinar: Samenwerken met een investeerder

Tijdens dit webinar exploreren we het hele traject om een investeerder aan boord te halen, van de voorbereidende fase tot de getekende deal. De zoektocht naar een investeerder start je best op wanneer je er nog niet echt een nodig hebt, maar wanneer dit past binnen je langetermijnstrategie. Zo bevind je je als creatieve onderneming in een sterke positie. Wat heb jij te bieden en wat wil jij, naast geld, uit de investering halen? Hoe kijkt een investeerder naar je cijfers? Op welke manier bereken je de waardebepaling van je onderneming? Het zijn allemaal zaken waarover je grondig dient na te denken. Een niet te missen webinar voor wie geïnformeerd en voorbereid wil zijn bij een investering of overname.