Architectuurstudenten Michiel De Backer en Martin Mikovcak dachten samen na over hoe mensen in de toekomst zouden leven. Achter de rug van hun ouders legden ze hun spaarcenten bij elkaar om in Slowakije de eerste 'shelter' te laten ontwikkelen: een compacte woning met een strak design. 

Als je het aan Michiel De Backer vraagt, wonen we in de toekomst in huizen die zo weinig mogelijk impact hebben op de natuur. Ark Shelter is een duurzame en betaalbare woning, die je toelaat om te leven waar je wil, midden in de natuur. Ontdek in dit filmpje het verhaal van Ark Shelter, het architectenbureau van jonge wolven Michiel De Backer en Martin Mikovcak. 

Ark Shelter


Deze video werd door Hotel Hungaria gemaakt voor de campagne Ondernemers ondernemen voor iedereen. Meer inspirerende verhalen over Vlaamse ondernemers en hun passie vind je op de website. 'Ondernemers ondernemen voor iedereen' is een campagne van de Vlaamse Overheid en het Agentschap Innoveren en Ondernemen, met steun van Flanders DC, Unizo en Voka.