In dit webinar onthult Frans Joziasse hoe deze waarde tot stand komt door voortdurende investeringen in design. Kom te weten hoe je de waarde van design naadloos kunt integreren met (jouw) organisatiedoelstellingen en hoe je de bedrijfswaarde van toekomstige ontwerpinitiatieven nauwkeurig kunt voorspellen.

Leer hoe je investeringen in design met overtuiging kunt onderbouwen en de algehele waarde van design bij je klant of binnen je organisatie kunt verdedigen, terwijl je tegelijkertijd op projectniveau de impact ervan aantoont.

Ontdek hoe je een expert kan worden in het opbouwen van design-value-prognoses, met meetbare voordelen en kosten die resulteren in een positieve ROI. Dit is niet slechts een verantwoordelijkheid; dit is de kans om een cruciale vaardigheid te ontwikkelen die het verschil maakt en bedrijven kan helpen competitiever te zijn.

Dit webinar zal je zeker inspireren om de waarde van design op een andere manier te begrijpen, het potentieel te gebruiken én te communiceren naar anderen. Het webinar sluit af met een preview van het designmanagement programma dat Flanders DC samen met PARK zal organiseren in 2024.

Webinar: Wat is de waarde van design?

Sprekers in dit webinar

Frans Joziasse is de medeoprichter van PARK, een consultancybureau dat bedrijfs-, en designleiders helpt om design te gebruiken als een strategisch voordeel. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het overbruggen van de kloof tussen design en het bedrijfsleven, en het creëren van unieke oplossingen voor zijn klanten, zoals LEGO, Datev, Elan, Haleon en Bosch. Hij is gepassioneerd door design en leiderschap en wil op die manier een positieve impact hebben op de wereld.