Onderneem je of heb je plannen in de creatieve sector en heb je een vraag of probleem? Zoek je een kritisch klankbord voor je creatief project, onderneming of organisatie? Heb je nog vragen na het doornemen van onze ondernemersgids? Dan bieden de adviseurs van Flanders DC je kosteloos en in alle vertrouwen persoonlijk advies aan. Met onze expertise en ons netwerk ondersteunen we je in de alle fasen van je ondernemerschap.

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen. Jouw vraag kan gaan over: een idee waar je meer mee wil doen, businessmodel en -strategie, financiering, marketing en communicatie, productie, verkoop, hr en rekrutering, intellectueel eigendom, internationaal ondernemen, je onderneming managen en laten evolueren, groeiopportuniteiten detecteren,...

Voor langere begeleiding of zakelijke dienstverlening (bvb. een boekhouder, advocaat of coach) kan je ook de experten op ons platform Kopiloot contacteren. Alle begeleiders in onze databank hebben ervaring in de creatieve en/of culturele sector. Bekijk hier de begeleiders met hun specialisaties en stel meteen je vraag via het platform.


Vraag advies

Vul 'geen' in als je (nog) geen bedrijf hebt.

Vul 'geen' in als je (nog) geen ondernemingsnummer hebt.

Nog niet ingeschreven voor onze mailing? Duid hieronder je voorkeur aan en blijf op de hoogte van Flanders DC nieuws en activiteiten:

We beloven je gegevens niet te delen met derden en hanteren strikte gebruiksvoorwaarden zoals omschreven in ons privacybeleid.