Ons welzijn op kop: dat wordt hopelijk het motto van wat heel wat bedrijven en organisaties in 2021. Wellbeing is gelijk aan winst, daar is hr- en welzijnsexpert Ann De Bisschop rotsvast van overtuigd. Ann kan terugkijken op haar ervaring als commercieel directeur radio en wellbeing director bij DPG Media. Ze inspireert als keynote speaker bedrijfsmanagers, kaderleden én medewerkers om het belang van welzijn op de werkvloer niet te onderschatten. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? Hoe voorkomen we dat we richting een burn- of bore-out werken? Wat is de langetermijnimpact van investeren in ons welzijn?

Ann De Bisschop

Ann De Bisschop

Luister naar de podcast via Apple PodcastsSpotify of Soundcloud.

Luister hier naar de podcast:



“Als je zegt dat wellbeing voor medewerkers belangrijk is, dan is dat een gedeelde verantwoordelijkheid van én de organisatie én de leidinggevende én de medewerkers. Het volstaat vandaag niet meer om te denken dat je met een mand gratis fruit met wellbeing bezig bent.”

Ann De Bisschop,

hr- en welzijnsexpert


Beluister de podcasts van Flanders DC

Je kan de podcast 'Flanders DC' ook beluisteren via Apple PodcastsSpotifySoundcloud of jouw favoriete podcastapp. Wil je geen enkele podcast missen? Dan kan je je daar meteen gratis abonneren. 

  

 

 

Het volledige overzicht van onze podcasts vind je ook hier op onze website.